Welkom | Login

 Tel. +31 (0) 529 434 557

>

Omnilabel

Omnilabel is opgericht op 1 september 1997 en was sinds 1 januari 1998 actief als loondrukkerij voor Eshuis BV. Door de jaren heen heeft Omnilabel zich weten te ontpoppen tot een middelgrote etikettendrukkerij met name gespecialiseerd in kleine en middelgrote volumes blanco en bedrukte etiketten. Door de overname van de afdeling Barcoding & Labeling Sytems van Eshuis BV, was er een duidelijke stijging in omzet van etiketten in combinatie met de printers en etiketteersystemen gerealiseerd. Door de samensmelting met Promodruk Labeling in 2010, dat naast Omnilabel gevestigd was, waren wij in staat onze klanten nog sneller, efficiënter en nog breder te bedienen.

In 2010 is de afdeling Barcoding & Labeling Systems verkocht aan De Koningh. Hierdoor werd de focus op de drukkerij 100%. We hebben een aantal investeringen gedaan in een nieuwe druktechnologie: digitale UV inkjet. De kenmerken van de UV Inkjettechnologie zijn in een paar steekwoorden: zeer economisch, hoog kwalitatief, uitermate flexibel en enorme divers.

In 2011 werd er een nieuw pand aangekocht. Het pand van de buren werd verworven en in 2012 werden er plannen gemaakt om de twee panden aan elkaar te bouwen. Omnilabel heeft dan de beschikking over 2000m2 vloeroppervlakte. In mei 2013 is dit afgerond en het kantoorpersoneel heeft haar intrek genomen in het nieuwe pand.

Tevens is er in 2011 een nieuwe stansmachine aangeschaft. Deze machine is razend snel: we kunnen nu (omgerekend) 2.200 A4 zelfklevende etiketten produceren in 1 minuut! Met deze machine vergroten wij onze capaciteit met 25%.